Posted on: July 9, 2023 Posted by: krzux Comments: 0

Goodwood için çevrimiçi Speedweek etkinliğine birleşmeye yönelik, bu Ekim ayında Speedweek adlı yeni bir üç günlük etkinlikte bulunacak, bu da hız ve canlanma etkinliklerinin unsurlarını birleştirecek bu yıl koronavirüs nedeniyle iptal edildi.
Speedweek, 16-18 Ekim tarihleri ​​arasında Batı Sussex’teki Goodwood Motor Circuit’te gerçekleşecek. Seyirciler için sadece çevrimiçi bir etkinlik olacak, hayranlar Goodwood’un sitesi ve sosyal medya kanallarında tamamen ücretsiz olarak canlı bir yayın görebiliyor.

Goodwood Festivali 2019: Haberler ve Resimler

Goodwood, etkinliğin “dünyadaki en yakın, birçok rekabetçi tarihi yarış” göreceğini ve tanınmış şoförlerin önemli arabalarda piste çıkacağını söyledi. Ayrıca, otomobillerin “devreye, devrenin altında ve hatta devrenin altında” devam ederken bir ralli sahnesi olacakken, Goodwood Gymkhana, otomobillerin tipik olarak sınır dışı olan alanlarında stuntlar gerçekleştirdiğini görecek.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Speedweek’in son gününde devre, Goodwood Vaatleri arasında “motor sporları tarihinin en hızlı otomobillerinden bazıları” arasında bir çatışmaya ev sahipliği yapacak ve her biri en hızlı zamanlanmış turu ayarlamaya çalışıyor. Modern otomobiller tarihi pistte hiç yarışmadığından, devre hızı kayıtlarının kırılması mümkündür.
Goodwood Motor Circuit’teki mevcut resmi tur rekoru, 1965’te Jim Clark ve Jackie Stewart tarafından ortaklaşa ayarlanan 1: 20.4’tür. Devre 1966’da uygun motor sporlarına kapalı ve Goodwood Revival’da ve Revival olarak sınıflandırıldığı için daha hızlı turlar ayarlanmıştır. Resmi tur kayıtları yerine kayıtlar.
Klasik otomobil müzayede evi bonhams ayrıca, sadece randevu ile gerçekleşen partilerin görüntülemeleri ile çevrimiçi bir Goodwood Speedweek açık artırmasına sahip olacak.

Dünyadaki en hızlı üretim otomobil nedir?

Goodwood Esta ve Hız Festivali’nin sahibi olan Richmond Dükü şunları söyledi: “Bu yıl hız ve canlanma festivalini düzenlememe kararı aldıktan sonra, Motorsport’u Goodwood’a getirmenin bir yolunu bulduk. 2020’de.
“Speedweek, hayat boyu bir kez-şimdiye kadar sahnelediğimiz en hızlı, birçok heyecan verici ve muhteşem etkinlik olacak. Ortaklarımız ve arkadaşlarımız tarafından bize sağlanan pozitiflik ve destek beni çok etkiledi. ”

“Daha önce gittiğinden farklı bir etkinlik olan Goodwood Speedweek, her ikisi de her zamankinden daha büyük ve daha iyi – 2021’de hız ve canlanma festivalinin ruhunun uygun bir kutlaması olacak.”
Şimdi en iyi retro arabaların yuvarlanmamıza göz atın …

Leave a Comment