Posted on: December 4, 2022 Posted by: krzux Comments: 0

kararın yanı sıra muhalefet politikacıları da olası yatak arkadaşları yapıyorlar. Bununla birlikte, toplu olarak, sürücüler ile görevli son derece verimli bir ‘kartel’ işletiyorlar.
Bir sürü (yani dizel ve benzin) otomobilleri, normalde en yeni yanma, yüzde 100 elektrik veya hidrojen motorları için ödeme yapamayan daha fakir olanları yasaklamak için parçalarını yapıyorlar. Bazı şehirleri, tünelleri, köprüleri ve yolları kullanmak için büyük ücretler/para cezaları, artı cadde üzerindeki otopark ücretleri, bize yırtılırken pastanın üzerindeki krema.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

• Satışta en iyi elektrikli araçlar
Bu ayın büyük bir kısmında ve tamamen gerçek dünya araştırması adına toplu taşıma işlemini denedim. Resmi demiryolu zaman çizelgesi ve benim gibi mahsur yolcular için kederli bir hor görerek planlanandan üç dakika önce bırakan bir acele saat trenini kaçırdım. Ön ödemeli bir biletle silahlı, yoğun olmayan bir araç feribotu için erken geldim. Bununla birlikte, önceki teknede daha sonraki teknede çok daha fazla alan olmasına rağmen, ücretin ikiye katlanmasıyla erken varış suçumu cezalandırmak için bir girişimde bulunuldu.
Gelemeyen bir ulusal açıklama eğitmeni için ön ödedim ve geri ödemem için hala mücadele ediyorum. “Bilgisayar sorunları” suçlayan check-in personeli beni reddetmeye çalıştı ve seyahat arkadaşım, zamanında denetlediğimiz ve gemideki ön ödemeli/ayrılmış/onaylanmış koltuklara sahip olduğumuz bir BA uçuşuna erişim kazandı. Sadece protestodan sonra etkinleştirildik. Tabii ki, uçak geç kalmış ve geç saatlerde kaldı.
Dikkat edin, Kraliçe’nin çöktüğü bir ay boyunca şanslı hava taşıtlarından biriydim, Ryanair sayısız uçuşun yanı sıra Alitalia’nın yanı sıra Air Berlin de yüksekliği geri kazanmak için mücadele etti. Tüm bu derin kandırılmış havayollarıyla uçan kısa mesafe atma konusunda hoşnutsuzluk yaşadım ve dürüstçe her birinin beni sürekli olarak herhangi bir güven olmadan doldurduğunu söyledi.
Transfer Sekreteri Chris Grayling’in sembolik olarak yatılı olduğunu gördüm ve geç kalmış, geç görünen ve o kadar ciddiye sızan ağır sübvansiyonlu amiral gemisi Hitachi trenlerinden birini tanıttığını gördüm, su atan seyahat koltukları, boğulmuş bir sıçan gibi grayling bıraktı. .
Yukarıdakiler, alternatif transfer modlarından birkaçı, onun gibi üst düzey politikacılar, arabalarımızı açmaya devam ettikçe her gün dayanmamı bekliyor. Dürüst olmak gerekirse, en çok neyi nefret ettiğimi anlamıyorum: Siyasi ikiyüzlülüğün ezici kokusu ya da çürümüş pong ve arabaya maliyetli seçenekler.

Mike’a katılıyor musun? Kamu transferi arabaya kötü bir alternatif mi? Aşağıda anlayalım …

Uncategorized

Leave a Comment